Nieuws: Foto's donderdag 18 juni

Dit keer weer eens een compleet rondje langs alle kunstwerken in de gemeente Hattem. Deze reportage starten we bij het viaduct over de A28 bij knooppunt Hattemerbroek. Vanaf het zandlichaam is te zien dat het dek van het viaduct al gereed is. Maandagmiddag stond er een hijskraan op, vanochtend was er een busje van DuraVermeer op te zien. Kortom: het viaduct kan enige gewicht aan.



Het viaduct over de Oostersedijk en de Zuiderzeestraatweg is qua ruwbouw ook bijna gereed. Er wordt nog wat betonwerk gedaan bij de landhoofden, daar waar straks een grote hoeveelheid zand moet komen te liggen.



Afgelopen week is een graafmachine bezig geweest om de sloten langs het tracé van de Hanzelijn te verbreden. Dit resulteert in een mooi schouwspel met de Hollandse luchten.



Het kleine viaductje bij bedrijventerrein Netelhorst is ook bijna gereed. Er zijn de laatste weken weinig vorderingen te zien bij dit kunstwerk.



Deze week is ook een begin gemaakt aan het heien langs de Geldersedijk. Op de plek waar de heimachine nu staat moet over een tijdje een van de twee landhoofden komen ter ondersteuning van de nieuwe spoorbrug over de IJssel.



Aan de Zwolse kant van de IJssel was het vandaag ook vrij druk qua werkzaamheden. De volgende twee liggers zijn op de pijlers gelegd vanochtend, waardoor er nu dus vier liggers te zien zijn.



Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 18-06-2009 19:03.37

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

3 bezoekers online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl