Nieuws: De wisselstraat arriveert in delen...

Nog vlak voor de kerstvakantie is er nog een interessant klusje geweest bij de spoorbrug over de IJssel. Woensdagmiddag arriveerden de in stukken gesplitste wisselstraat. Een hijskraan stond gereed om in het laatste zonlicht van de dag de delen van de vrachtwagens te hijsen en op een weiland er naast te leggen. In eerste instantie was het de bedoeling om vanuit de uiterwaarden van de IJssel de stukken direct op de brug te hijsen. Door het stijgende waterpeil van de IJssel was dat echter niet mogelijk, waarna besloten is om alles maar tijdelijk op te slaan in een weiland naast de boerderij van DuraVermeer. Wanneer de delen nu daadwerkelijk geplaatst zullen worden is uiteraard afhankelijk van het waterstand van de IJssel. Het is nog maar de vraag of dat voor of na de kerstvakantie zal zijn.

Woensdagmiddag zijn in totaal vier delen overgeladen; donderdagochtend zijn er / zullen er nog eens 5 / 6 delen overgeladen (worden).

Bekijk alle foto's, klik hier!

Geplaatst op: 15-12-2010 00:00.00

Reactie plaatsen

Naam
Email adres
Website
 
Reactie
Anti-spam:
In welk jaar is
de Hanzelijn klaar?

Zie ondertitel website in logo

Welkom op deze site!

De afgelopen jaren werd de Hanzelijn gebouwd tussen Lelystad en Zwolle. Omdat de Hanzelijn nu officieel in gebruik is genomen, zal er weinig recent nieuws worden geplaatst. De site zal voornamelijk online blijven als digitaal foto archief. Veel kijkplezier!

Recent nieuws

45.000 reizigers pakken de trein op...
Hanzelijn officieel geopend door Ko...
Persrit over de Hanzelijn
Gigantische Hanzeboog op Legoworld ...
Expositie Hanzelijn door kunstenare...

Video's

Sponsoren


Last Minute Vakantie
Kortingscode
Gratis Proefmonsters

1 bezoeker online

 • Bezoekersaantallen / statistieken
© Hanzelijn-Hattem.nl 2007 - 2024 | Sitemap
© StefanVerkerk.nl